Trobada de la Creu Roja a Molins de Rei

Un centenar de membres d’aquesta entitat -presidents, coordinadors i tècnics- definiran les noves línies d'acció humanitària.
Un centenar de presidents, coordinadors i tècnics de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona, es reuneixen avui i demà a Molins de Rei, per determinar les futures línies d’actuació de la institució i definir l’estratègia i nous eixos en l’acció humanitària.

Durant les dues jornades, que tindran lloc al Centre Cultural i Cívic, es debatrà sobre l’actual situació sòcio-econòmica i una anàlisi dels aspectes claus i de futur immediat per a la millora de la gestió econòmica i administrativa de la Creu Roja. L’entitat s’enfronta a una realitat marcada pel context de crisi on el treball en xarxa entre l’administració, els agents privats i el tercer sector és imprescindible per estar a l’alçada d’aquest nou escenari.

En Josep Maria Salas, president comarcal de la Creu Roja al Baix Llobregat Centre, serà l’encarregat de donar la benvinguda, i iniciar així, una sèrie de xerrades que inaugurarà la coordinació i secretaria de la Creu Roja a Barcelona amb la presentació del temari i els objectius de les Jornades, i que anirà seguida de la ponència “La radiografia del Tercer Sector Social de Catalunya” i de la presentació de l’Anuari 2013, a càrrec del Pau Vidal i Montse Fernández, de l’Observatori del Tercer Sector. A continuació, Manel Reyes, Soci-Director de MRC
Internacional Training, presentarà “Els 7 Pecats de l’Empresa, quan l’empresa perd la seva ànima”, seguida de “la Saviesa de la regla de Sant Benet en l’organització i lideratge” per Pare Manel Gasch, Monjo de Montserrat i administrador del Monestir. La sessió de xerrades es tancarà amb la Taula Rodona “Tres visions de l’actual situació socioeconòmica”, a càrrec de Carolina Homar, experta en Politiques Socials, Públiques i del Tercer Sector, Núria Carrera, degana del Col∙legi Oficial de Treball Social i Xema Gil, director de Let Me Think For You.

Dissabte, la Jornada començarà amb la presentació “Evolució, futur i estratègia de l’Acció Humanitària de la Creu Roja a Barcelona” a càrrec d’Enric Morist, coordinador de la Creu Roja a Barcelona, seguida de l’exposició “Aspectes claus i de futur immediat per la millora de la gestió econòmica i administrativa de la Creu Roja a Barcelona” per Carmen Rico, secretària provincial de la Creu Roja i “L’impacte del nou model d’organització tècnica de la Creu Roja a Barcelona, Coordinadors/res de Proximitat”, a càrrec d’Adolf Díaz, adjunt a coordinació de la Creu Roja a Barcelona. Finalment, tindran lloc les conclusions de la jornada pel del president, secretària i coordinador de la Creu Roja.

La cloenda de la jornada anirà a càrrec del president comarcal de la Creu Roja al Baix Llobregat Centre, Josep Maria Salas -foto-, del president de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona, Josep Quitet, de l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals i del president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Marquès.

Redacció / Foto: Creu Roja
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix