Viladecans Solidària farà balanç del 2013 amb una festa

Imprimeix
Organitza aquest divendres a l’edifici Cúbic un ampli ventall d’activitats infantils, sopar i música en directe.
La campanya de ciutat Viladecans Solidària organitza una renovada celebració per fer balanç del suport i la generositat viladecanenca rebuts durant el 2013 en 63 activitats organitzades per entitats, amb l'objectiu de recollir aliments i diners per al Punt Solidari de Viladecans.

Novetats
La tradicional Nit Solidària, que tindrà lloc aquest divendres 14 de marc a partir de les 17.30 hores a l’edifici Cúbic, introdueix diferents novetats respecte al format dels últims anys per guanyar en dinamisme i arribar a més gent.

Així, la cita s'obrirà aquest any amb una tarda d'activitats dirigides al públic infantil i jove, que no solia participar en aquest acte de balanç però si en les activitats realitzades durant la campanya. Per accedir-hi, caldrà donar un litre de llet i un paquet de galetes.

El tradicional sopar també es modernitza i serà més informal, amb un refrigeri dempeus i, per tant, més assequible per a les butxaques (5 euros). I, després del sopar, el tradicional ball amb orquestra se substitueix per un concert del grup El Tito Malo i del DJ Rafa J., a més de dinamització musical. La ciutadania podrà accedir al concert donant un quilo de llegums cuits.

Redacció / Foto: Ajuntament de Viladecans