Jaume Bosch: “Farem un Ateneu Santboià que satisfaci tothom i que respongui a totes les expectatives”

Imprimeix

L’alcalde de Sant Boi de Llobregat obrirà un procés participatiu de les entitats i la ciutadania per aportar idees al futur projecte de la instal·lació cultural.

“No hi ha hagut cap canvi de posicionament. La nostra intenció és fer un Ateneu Santboià que pugui satisfer tothom i que respongui totes les expectatives”. Així de clar s’ha mostrat l’alcalde de Sant Boi de Llobregat, Jaume Bosch, a l’hora de valorar la notícia que ha publicat un mitjà de comunicació el qual feia referència a un canvi d’opinió del consistori municipal per la seva decisió de no enderrocar l’Ateneu Santboià com a conseqüència de la pressió veïnal.
 
D’altra banda, Bosch manifesta que “fins que es tingui el projecte enllestit no tirarem res. Abans però cal obrir un procés participatiu de la ciutadania, que ha de ser el més transparent possible. I una vegada tinguem el projecte global, que ara per ara no hi ha res, a les hores farem un pla de rehabilitació progressiu. Cal acabar de definir també el pla d’usos.”
 
El teatre
Referent al teatre, Jaume Bosch considera que aquesta construcció està molt deteriorada pel pas del temps, ja que quan es va construir es va fer “amb materials de baixa qualitat i, per tant, té moltes possibilitats de ser enderrocat i fer un espai nou que s’adapti a les necessitats actuals com per exemple en la seva capacitat de butaques” i afegeix que “ara cal tenir el pressupost per a la seva rehabilitació i, posteriorment, consensuar els terminis d’execució”. Una reforma de l’Ateneu Santboià que podria començar a ser una realitat a partir del 2015.

Redacció / Foto: CUP