L’Ajuntament de Collbató vol ampliar les parades del seu mercat no sedentari

El termini de licitació ja és obert fins al pròxim 25 de març.

Aquesta setmana s’ha obert el termini de licitació per a optar les 23 noves parades que incorporarà el mercat no sedentari que visita el municipi cada diumenge. Els nous punts de venda responen a diferents sectors comercials com són quotidià alimentari (onze parades), equipament per la persona (sis parades), equipament de la llar (tres parades), lleure i cultura (dues parades) i altres (una parada).

L’objectiu últim és ampliar i diversificar l’oferta de la qual es disposa per tal d’incrementar l’atractiu del mercat amb la voluntat de millorar el consum de proximitat i el teixit i l’oferta comercial després de vint anys de la seva posada en marxa. A través de les noves parades s’espera assolir una imatge de marca per la qual cosa es valoraran qüestions com l’estètica d’acord amb l’atractivitat turística, la qualitat de la presentació, l’atenció al client o la qualitat dels productes.

El termini de presentació de la documentació arriba fins al pròxim 25 de març.  Tant la documentació que cal aportar com les condicions de licitació podran ser consultades al web de l’Ajuntament www.collbato.cat, a l’apartat de perfil de contractant, o a l’Oficina de Turisme de dilluns a divendres de 9 a 13h.
  
Redacció / Foto: Collbato.com
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix