L’Ajuntament de Sant Just organitza un curs de “coaching” per buscar feina

Imprimeix
Té com a objectiu la gestió de les emocions, reforçar l’autoestima personal i donar les eines per un lideratge personal més efectiu.
L'Ajuntament de Sant Just Desvern posa en marxa una nova eina formativa per a la recerca de feina dirigit per a persones en atur. Es tracta d'un curs de "coaching" que té com a objectiu la gestió de les emocions, reforçar la seva autoestima personal i donar les eines per un lideratge personal més efectiu.

El consistori municipal ja ha organitzat una primera edició a Les Escoles amb una quinzena de persones seleccionades entre els serveis de Promoció Econòmica i Benestar Social. El curs consta de tres sessions i la voluntat és fer més edicions perquè més persones en situació d'atur se'n puguin beneficiar. En la mateixa línia, el servei de Promoció Econòmica realitzarà un altre curs més adreçat a l'adquisició de competències bàsiques. Començarà el proper 5 de febrer i consta de set mòduls (entre febrer i maig de 2014): competències digitals, competències lingüístiques, competència d’autonomia i iniciativa, aprendre a aprendre, competències matemàtiques, interacció amb el món físic i aplicació de les competències lingüístiques a la redacció de textos.

Redacció / Foto: Arxiu