La Creu Roja al Baix Llobregat Centre va atendre 483 persones el 2013

Imprimeix
En total han estat més de 2.600 hores de servei i més de 842 voluntaris durant el passat any.

Segons un comunicat de la Creu Roja del Baix Llobregat, la Creu Roja al Baix Llobregat Centre va finalitzar la seva activitat durant l’any 2013 atenent un total de 483 persones. Del total de persones ateses, 62 van ser traslladades a centres sanitaris. Les assistències van tenir lloc durant els 294 serveis preventius que l’Àmbit de Socors i Emergències de la Creu Roja Baix Llobregat Centre va fer el 2013.

Per a aconseguir aquestes xifres, la Creu Roja Baix Llobregat Centre ha comptat amb 842 voluntaris i voluntàries que en conjunt han realitzat més 2.600 hores de servei. Els voluntaris de l’Àmbit de Socors de l’Assemblea Local del B.LL.C. han cobert més de 842 places d’acció voluntària entre conductors, socorristes, tècnics de transports sanitari, i caps de grup, entre d’altres.

Cal destacar que la Creu Roja Baix Llobregat Centre ha comptat amb la col·laboració de voluntaris i voluntàries de l’Àmbit de Socors i Emergències d’altres assemblees locals del territori, que han cobert 876 places de serveis preventius.

Redacció / Foto: Creu Roja