L’estació de RENFE de Sant Feliu de Llobregat tindrà dos ascensors

Imprimeix
L’actuació de Rodalies de Catalunya té com a l’objectiu millorar la seguretat i l’accessibilitat a les estacions.
Rodalies de Catalunya ha confirmat que instal·larà un parell d’ascensors a l’estació de tren de Sant Feliu de Llobregat i prolongarà les andanes amb l’objectiu de millorar la seguretat i les condicions d’accessibilitat de les persones usuàries del servei.

L’acció s’inclou en el Pla Especial d’Actuació de Rodalies 2013-2016 que preveu dur a terme diferents obres d’inversió moderada per millorar tant el conjunt de la infraestructura ferroviària com els edificis de la xarxa de Rodalies arreu de Catalunya. En el cas de l’actuació a Sant Feliu, que en el document de prioritats es reconeix com a una solució provisional, es preveu que aquest any es faci la redacció del projecte i que l’any 2015 s’executi l’obra. Aquestes millores són una demanda ciutadana que l’Ajuntament ha traslladat en les diferents reunions mantingudes tant amb ADIF com amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

Reivindicació del soterrament
L’Ajuntament de Sant Feliu continuarà encapçalant la reivindicació del soterrament a la ciutat i exigint el compromís a l’Estat i a la Generalitat per tirar endavant el projecte. L'Ajuntament considera el soterrament imprescindible per a la seguretat dels milers de ciutadans i ciutadanes que travessen el pas a nivell cada dia. Entre les últimes accions dutes a terme destaca la presentació a l’octubre de 2013 per part de la Junta de Portaveus (ICV-EUiA-ISF, PSC, CiU i PP), amb el suport d'ERC, d’una moció al Congrés dels Diputats per incloure el soterrament en els Pressupostos Generals de l'Estat del 2014.

Redacció / Foto: Trenscat.cat