La Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç obre les seves portes

El programa comença aquest cap de setmana amb la cura d’un hort urbà, les claus del tast de vins i, posteriorment, les repercussions solidàries de la gestió de la roba.
Tot està a punt perquè aquest cap de setmana comencin les activitats programades de la Festa Major d’Hivern a Sant Vicenç dels Horts. Aquest dissabte, a les 12 del migdia i a Can Comamala, hi ha previst una xerrada sobre “Com preparar i cuidar un hort urbà de manera ecològica”. Una xerrada que anirà a càrrec de l’enginyer agrícola Jaume Racó.

La segona proposta d’aquest dissabte serà el joc del Tast de vins pel sommelier de Cal Feru, una enobotiga de Sant Sadurní d’Anoia especialitzada en vins i caves. Aquesta activitat, organitzada per Vi Sents –un col·lectiu de vicentins aficionats al món del vi-, es farà finalment a les 18 h al Forn Romà. Les inscripcions (12 euros) es poden formalitzar a La Cuina d’en Toni.

D’altra banda, la solidaritat també estarà present durant la Festa Major d’Hivern. En aquest sentit el pròxim dijous 16 de gener es farà la xerrada “Roba amiga. La necessitat de la gestió de la nostra roba” a Can Comamala, a partir de les 19.30 h. Solidança és una associació sense afany de lucre que treballa per a la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social, a través d’activitats vinculades a la gestió integral dels residus.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix