El gas natural arribarà a més barris de Castellví de Rosanes

Imprimeix
Can Sunyer i Valldaina es beneficiaran d’aquest servei, tot i que el projecte encara està en la fase de tramitació administrativa.
L’extensió de la xarxa de gas natural fins als barris de Can Sunyer i Valldaina està en fase de projecte per part de l’empresa Gas Natural, que té intenció de prolongar fins a aquests dos barris el ramal de la xarxa que dóna servei a Sant Andreu de la Barca, segons que la companyia ha fet saber a l’Ajuntament de Castellví de Rosanes.

 
El projecte haurà de seguir la tramitació administrativa pertinent davant de les administracions supramunicipals amb competència en aquesta matèria. Des del consistori municipal es valora positivament el fet que, en un futur, el veïnat pugui accedir, si ho desitja, a un servei que ara mateix no està a la seva disposició.

Durant la trobada en què Gas Natural va comunicar aquest projecte a l’Ajuntament de Castellví de Rosanes, des del consistori es va preguntar si les previsions de la companyia quant a l’extensió de la xarxa de distribució abastarien, en el futur, la resta de barris del municipi. Per ara, no es té nova informació sobre aquesta darrera qüestió.

Redacció / Foto: ACdR