Cornellà i Sant Andreu de la Barca, municipis afortunats en el Sorteig Extraordinari de Nadal

Dos cinquens premis han deixat al Baix Llobregat més de 2.500.000 d’euros.

Tot i que aquest any no ha tocat el primer premi en el Baix Llobregat, la sort ha tornat a somriure a la comarca, concretament als municipis de Cornellà de Llobregat i de Sant Andreu de la Barca. Més de 2.500.000 euros han repartit les administracions d’aquestes dues localitats baixllobregatines.

L’administració El Bruixot de La 6 de Cornellà de Llobregat -foto-, situada al carrer Doctor Arús del Barri de Sant Ildefons, ha venut unes 40 sèries del número 17.320, un cinquè premi. En total 60.000 euros a la sèrie el que significa més de 2.250.000 d’euros. Tres quartes parts de les sèries s’han repartit entre els clients d’un bar de El Papiol i d’una botiga de motos de Cornellà. Segons els responsables de l’administració, els germans Vera, José Luis i Juan, “ha estat un premi molt repartit i ha anat a gent que ho necessitava”. A més, és el primer cop que “donem un premi del Sorteig Extraordinari de Nadal. Per a nosaltres és una gran alegria.”

 
L’altra administració ha estat la del carrer de La Font de Sant Andreu de la Barca, on ha venut també un cinquè premi, en aquest cas el 81.854. En total ha repartit entre les persones afortunades 300.000 euros (50 dècims). Es dona la circumstància que és el segon cop que aquesta administració dóna un premi important en menys d’un any: “De fet va tocar la del Nen del 2013, i enguany ha estat la de Nadal”, explica Jose Luis Cortés, un dels administradors d’una família que porta més de sis generacions dedicant-se a vendre loteria (des del 2.000 a Sant Andreu de la Barca).

Redacció / Foto: TV3
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix