El Papa Francesc rebrà demà als membres de La Passió d’Esparreguera

Imprimeix
Participarà en una audiència pública en el Vaticà com a convidat de la Federació de Passions Italianes.

Demà dimecres 18 de desembre, La Passió d’Esparreguera participarà en l’audiència pública que farà el Papa Francesc a les passions italianes. L'entitat del Baix Llobregat Nord hi assistirà com a representant de l’Europassions. Com a representants de La Passió d’Esparreguera es desplaçaran fins a Roma hi haurà el president Josep Cuscó (president), el conseller de relacions amb altres Passions, David Aguado, el conseller de relacions públiques i seguretat, Joan Vera, la vice-secretària, Marga Ventura i el membre de la junta d’Europassions, Toni Montoriol.

La Passió d’Esparreguera ha estat la convidada per la Federació de Passions Italianes a participar a l’audiència pública que es durà a terme demà dimecres 18 de desembre, ja que Toni Montoriol i el Jordi Ros, col·laboradors de la Passió d’Esparreguera, són representants de les Passions Espanyoles a l’organització de l’Europassions. L’Europassions és l’organització que aglutina totes les entitats europees que interpreten les tradicionals representacions teatrals de la Passió.

Aquesta audiència ha estat sol·licitada per la Federació de Passions Italianes, que conjuntament amb unes reunions del moviment d’Europassions, s’està treballant per demanar que les passions siguin declarades Patrimoni Mundial de la Humanitat (UNESCO). La comitiva que estarà present a l'audiència al Vaticà, estarà presidida pet Josef Lang, president de l’Europassions. Aquest però, serà el primer any que una d’aquestes reunions coincidirà amb una audiència pública del Papa Francesc.

Redacció / Foto: AELL