Aquest diumenge s’inaugura una nova passera al riu Llobregat

Imprimeix
El nou pas connectarà els termes municipals de Sant Boi de Llobregat i Sant Joan Despí.

El riu Llobregat tindrà una nova passera aquest diumenge, que enllaçarà els municipis de Sant Boi de Llobregat i Sant Joan Despí. La inauguració d’aquest nou pas sobre el riu, es durà a terme a partir de les 11.30 hores. Té cinquanta metres de longitud i quatre d’amplada i ha requerit una inversió de 570.000 euros finançada pels dos consistoris, amb aportacions dels fons europeus FEDER.

Segons l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, la nova infraestructura “escurça les distàncies entre dues ciutats els termes municipals dels quals limiten a través del riu. Més enllà de representar una nova oportunitat d’esbarjo és també una oportunitat de mobilitat sostenible entre les dues ciutats, que estan a banda i banda del Llobregat”. L’alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, explica que “la passera permet ampliar la zona d’influència del parc fluvial del riu i donar a molta més gent l’oportunitat de conèixer aquest patrimoni natural de la comarca” .

Des de Sant Joan Despí s’ha convocat als seus ciutadans a participar-hi, sigui amb bicicleta, caminant o corrent. L’Ajuntament organitza una concentració a les 10.30 hores que sortirà des del poliesportiu Municipal Salvador Gimeno.

Redacció / Foto: ASJD