La Fira Infantil de Nadal de Cornellà obre les seves portes el 18 de desembre

Imprimeix
Els infants podran gaudir d’un saló lúdic i educatiu amb més de 8.000 metres quadrats i un ampli ventall de propostes culturals, esportives i d’esbarjo.

La Fira de Cornellà ja té pràcticament enllestida la vint-i-unena edició de la Fira Infantil de Nadal. Un saló lúdic i educatiu amb més de 8.000 metres quadrats de superfície i amb un munt de propostes culturals, esportives i d'esbarjo.

La Fira obrirà les seves portes el 18 de desembre i fins el dia 31 es convertirà en un paradís per gaudir de les vacances nadalenques tot i que els dies 18, 19 i 20 de desembre la Fira Infantil de Nadal acollirà només la visita de les escoles que així ho concertin. La Fira Infantil de Nadal torna a facilitar l’accés per a tota la família amb tarifes on només paguen els nens. Es torna a donar vigència, un any més, a l’entrada per unitat familiar.

Ampli ventall d’activitats
La Fira Infantil dóna cabuda a tot tipus d'activitats. Es barreja d’entreteniment i esbarjo amb tallers de manualitats, esport, divulgacions de valors culturals, ambientals i solidaris i, fins i tot, actuacions en viu. Hi ha activitats per a totes les edats entre els 2 i els 12 anys. Els visitants més menuts també podran gaudir amb les atraccions típiques de fira com els cavallets Disney, llits elàstics, autos de xoc i un racó de joc simbòlic. L’oferta firal es complementa amb castells inflables, tobogans, videojocs i actuacions en viu com les que aniran a càrrec de l’acadèmia Star Dance Studio de Cornellà.

Les dates i els preus
 
Dies obert al públic: del 21 al 31 de desembre
Dies per escoles: 18, 19 i 20 de desembre
25 i 26 de desembre tancat
Horari: d’11h a 20h excepte 24 i 31 de desembre d’11h a 18h

Unitat familiar amb un menor entre 2 i 12 anys  7€
Unitat familiar amb dos menors entre 2 i 12 anys  12€
Unitat familiar amb tres menors entre 2 i 12 anys  15€

Redacció / Foto: AC