El vicentí Eugeni Muñoz, guardonat com a Millor Jove Artesà Alimentari Innovador de 2013

Imprimeix
El reconeixement concedit per la Generalitat de Catalunya està destinat a persones de menys de quaranta anys de diferents sectors.

La Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, ha guardonat el vicentí Eugeni Muñoz, de la Pastisseria Muñoz, com a Millor Jove Artesà Alimentari Innovador de 2013.

El guardó està destinat als joves artesans alimentaris de Catalunya, menors de quaranta anys, que disposin del carnet d’artesà alimentari; desenvolupin la seva activitat en una empresa artesanal alimentària reconeguda per l’Administració; hagin treballat de manera destacada en qualsevol de les actuacions descrites anteriorment, i hagin obtingut resultats beneficiosos pel que fa a la qualitat, la bona imatge i la competitivitat de les produccions artesanes alimentàries. Muñoz va destacar a Ràdio Sant Vicenç que és el “reconeixement a l’esforç, a la innovació, a la tradició i al treball diari que estem realitzant”.

Redacció / Foto: Arxiu