El conseller de Salut Boi Ruiz en compromet a visitar Viladecans per parlar de L’Hospital

Imprimeix
La data encara no està concretada tot i que hi ha un compromís de la Consellería que es farà pública en un termini de dues setmanes.

Membres de la Plataforma en Defensa de l’Hospital de Viladecans van fer entrega a la Generalitat de Catalunya de les 28.152 firmes de suport recollides en els darrers mesos. Fins al Palau de la Generalitat es van desplaçar membres de la Plataforma, representants sindicals i veïnals, i també representants de diversos ajuntaments de la zona a la que dona servei el centre sanitari viladecanenc.

Tres membres de la Plataforma van mantenir una breu reunió amb Jaume Tort, cap de Gabinet del conseller de Salut, Boi Ruiz. En aquesta trobada, i segons va explicar Adolfo Corbacho, un dels tres membres de la Plataforma que va assistir a la reunió, que segons Tort “el conseller Boi Ruiz visitarà Viladecans i es reunirà amb els cinc alcaldes dels municipis als que dóna servei l’Hospital de Viladecans així com amb membres de la Plataforma i representants dels treballadors del centre sanitari” en una data que encara està per concretar però que “la Conselleria de Salut farà pública en un termini d’unes dues setmanes com a màxim.”

Redacció / Foto: Arxiu