Mobilització dels treballadors d’Alliance Healthcare contra la política laboral de l’empresa

Imprimeix
Hi ha previst una concentració davant les oficines centrals de l’empresa al Prat de Llobregat aquest dimecres.

Segons un comunicat emès pels comitès d’empresa de CCOO de Polinyà i El Prat de Llobregat, aquest dimecres 27 de novembre –de 10 a 11 hores- els treballadors i treballadores d'Alliance Healthcare España S.A. iniciaran un procés de mobilitzacions contra “l'agressiva política laboral de l'empresa amb baixades salarials, disminucions de plantilla, insensibilitat amb la conciliació de la vida familiar i personal imposada per una multinacional que, any rere any, augmenta de forma molt important els seus beneficis i reparteix bons milionaris entre els seus alts directius.”

L’empresa és una de les majors distribuïdores de medicaments del país i el major distribuïdor a les farmàcies de Catalunya, així mateix filial d'Alliance Boots/Walgreens, que és l’empresa més gran de distribució farmacèutica del món.

Els dos majors centres d'Alliance Healthcare España S.A. de distribució a Catalunya, situats al Prat de Llobregat -on radiquen les oficines centrals- i a Polinyà del Vallés, començaran les mobilitzacions amb una concentració dels treballadors enfront de les oficines centrals de l'empresa, a l'Avinguda Verge de Montserrat, 6, del Prat de Llobregat.

Redacció / Foto: Arxiu