El gas natural arribarà a totes les llars de Begues el pròxim any

Imprimeix
L’Ajuntament i l’empresa de distribució Gas Natural han signat un conveni per a la millora del servei. Gas Natural Distribución i l'Ajuntament de Begues han signat un conveni per al qual el servei que es prestava fins ara millorarà i permetrà rebaixar els costos de connexió a la xarxa I el rebut del consum mensual. A més, el nou conveni permetrà el creixement de l’actual xarxa de distribució, que arribarà a barris on fins ara no es disposava d’aquest servei.

La signatura va tenir lloc a Barcelona a la seu de Gas Natural Fenosa. En representació de l'Ajuntament de Begues va ser present l'alcaldessa, Mercè Esteve, i de Gas Natural Distribución, el director de distribució de la zona est, Juan Manuel Belda.

El gas natural arribarà a les llars de Begues en un termini màxim d'un any. Tot i aquestes millores, l'empresa seguirà proveint el gas propà que s'ha utilitzat fins ara, mentre s'adeqüen les futures instal·lacions per adaptar-les al gas natural.

D'altra banda, s'ha de destacar que l'Ajuntament rebrà un percentatge de la facturació de l'empresa en concepte de taxa per a l'aprofitament privat del sòl i el subsòl del municipi. Segons l’Ajuntament aquestes millores tindran un cost zero per a la ciutadania.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu