L’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, entre els millors

Va ser premiat per la seva gestió hospitalària global en la categoria d’hospitals generals mitjans. 

L'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell ha rebut el Premi Top 20 per a la seva gestió hospitalària global en la categoria d'hospitals generals mitjans. Es tracta d’una iniciativa d’avaluació externa que porta més de nou anys de funcionament amb més de 150 hospitals participants d'arreu de l'Estat espanyol. És la cinquena vegada que assoleix una distinció d'aquests premis que promou l'empresa de serveis professionals IASIST. La directora mèdica de l'Hospital de Martorell, Yolanda Cuesta, va recollir el premi a l'auditori Rafael del Pino, a Madrid.

El programa Top 20 és una iniciativa dirigida als hospitals que voluntàriament i gratuïta desitgen que aporta una comparació útil per a la millora de resultats de qualitat, funcionament i eficiència a partir de l’avaluació de centres participants del Sistema Nacional de Salut espanyol i també del sector privat.

Aquest programa l'impulsa l'empresa Iasist, de serveis professionals de valor afegit que ofereix a proveïdors de serveis sanitaris, financers i a la indústria sanitària la informació de contingut clínic i econòmic necessària per a la millora de la qualitat i l’eficiència de les seves organitzacions i dels serveis oferts als clients.

L'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell ha rebut el cinquè premi Top 20 en només cinc anys en la categoria d'hospitals generals mitjans. Aquesta distinció està dirigida a aquells centres hospitalaris que tenen una mitjana de 184 llits i ocasionalment hi ha residents d'especialitats. Aquest cop ha estat en la gestió hospitalària global.

Dels 44 hospitals guardonats en la cerimònia, 19 han estat centres sanitaris catalans, que han rebut 27 premis en les diferents categories. Cal destacar també una distinció al Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat.

Redacció / Foto: AM

   
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix