L'Ajuntament de Cornellà dedica una plaça a Carles Navales

Va ser secretari general del sindicat CCOO del Baix Llobregat i regidor al consistori cornellanenc.

L’Ajuntament de Cornellà dedicarà demà diumenge 13  d’octubre la plaça situada davant de la Biblioteca de Sant Ildefons a la persona de Carles Navales Turmos (1952-2011) -foto-, dirigent sindical i activista polític durant la dictadura i la transició democràtica. Conegut com “el noi del vidre”, va ser secretari general del sindicat CCOO del Baix Llobregat (1976-1980) i regidor de l’Ajuntament de Cornellà (1982-1995).

L’acte tindrà lloc a les 12.30 hores, a l’esmentada plaça i comptarà amb les intervencions de: Toni Mora, secretari general de CCOO del Baix Llobregat, Ramon Montserrat, director de Cultura de l’Ajuntament de Cornellà, Manuel Gómez Acosta, enginyer industrial, i Gabriel Navales Polo, fill de Carles Navales. Antonio Balmón, alcalde de Cornellà, clourà l’acte.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix