Utilitzar la deixalleria municipal del Papiol tindrà descompte

Imprimeix
La bonificació anirà del 10% al 20% pels veïns així com pels establiments comercials de la localitat.

Els papiolencs que utilitzin la deixalleria municipal tindran dos tipus de descomptes als que es poden acollir fins al 31 d’octubre.

Podran gaudir d’una bonificació del 10% al 20% sobre la taxa d’escombraries, els veïns i veïnes que acreditin, en un període de 12 mesos, un mínim de visites a la deixalleria municipal del Papiol, amb l’equivalent corresponent de materials recuperables. Essent obligació dels mateixos, el portar algun residu especial (piles, fluorescents, bateries...).

D’altra banda, els establiments comercials podran gaudir d’una bonificació del 10% sobre la taxa d’escombraries quan acreditin una aportació mínima de 450 kg a la deixalleria municipal de materials recuperables, i amb un mínim de 20 vegades.

El sol fet d’anar a la deixalleria a dipositar residus comporta per a l’usuari aconseguir un descompte en la TMTR (Taxa Metropolitana de Tractament de Residus). Per obtenir el descompte, cal disposar de la targeta acreditativa i portar els residus a la deixalleria municipal. L'impost, inclòs al rebut de l'aigua, cobreix la despesa del tractament de la brossa dels domicilis particulars. A través de la targeta es comptabilitzaran les entrades de residus i es calcularan les bonificacions a què té dret l’usuari. Amb dos usos de la deixalleria s’obté un descompte de l'1%; amb tres usos, un descompte del 2%; amb quatre usos, un descompte del 3%; i així successivament. Quan s'hagi anat la deixalleria fins a quinze vegades o més, el descompte serà del 14%, el màxim al qual es pot arribar.

Per a sol·licitar els descomptes només s’han de dirigir a la deixalleria, demanar un certificat i presentar la petició a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

Redacció / Foto: AP