Begues celebra la sisena edició de la Mostra d’Entitats

Paral·lelament es farà la Fira d’Artesans dels Parcs Naturals així com la primera Fira d’Apicultura i Mel Ecològica de Catalunya.

El pròxim diumenge 29 de setembre el passeig de l'Església acollirà la VI Mostra d'entitats de Begues, que té com a objectiu donar a conèixer la tasca de les diverses entitats locals. Paral·lelament, al carrer Major, se celebrarà la Fira d'Artesans dels Parcs Naturals. Hi haurà, entre d'altres, mostres de gimnàstica rítmica, d'arts marcials, actuacions musicals, ball de gegants i capgrossos, exhibició de castells, sardanes i activitats esportives.

La Mostra i la Fira d'Artesans començaran a les 10 h. A partir d'aquest moment, activitats de tot tipus ompliran els carrers de Begues fins a les 14 h, hora en què es posarà el punt final als esdeveniments. A Cal Pere Vell se celebrarà la primera Fira d'Apicultura i Mel Ecològica de Catalunya, organitzada per l'Associació Apicultors Ecològics Associats.

Redacció / Foto: AB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix