Martorell garanteix un àpat diari als nens en risc d’exclusió social

Nens en risc de patir dèficit alimentari són els beneficiaris del protocol activat per l’Ajuntament de Martorell per garantir la cobertura de les necessitats bàsiques durant l'estiu. L'objectiu és facilitar almenys un àpat diari als fills de les famílies més necessitades. Durant el mes de juliol, 44 nens i nenes amb una situació de risc social i amb edats compreses entre els 3 i els 14 anys, han estat derivats als Casals d’estiu de l’Esplai Guspira on gaudeixen d’activitats lúdiques i del servei de menjador.

A més, un total de 73 nens i nenes martorellencs, d’entre 3 i 12 anys, tots ells derivats des de els Serveis Socials Bàsics, participaran en una activitat de lleure amb servei de menjador a l’Escola José Echegaray.

Agost

"La nostra prioritat es que puguin tenir un àpat de qualitat i amb producte fresc cada dia", ha explicat la regidora d'Ensenyament, Benestar Social i Salut de l'Ajuntament, Mercè Morera.

A l'agost, l'acció es farà de dilluns a divendres i "s'oferirà un àpat amb cara i ulls als nens que pitjor ho passen".

L'any passat, ha afegit Morera, "vam oferir els casals de juliol als infants amb risc social i és la primera vegada que garantim la continuïtat del menjador social en el mes d'agost".

 R. | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix