Organitzen un camp de treball d’arqueologia al Castell d’Eramprunyà

El camp de treball està dirigit per l’equip de monitors de la Fundació Pere Tarrés,  entitat que organitza el projecte juntament amb la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Gavà.

El camp de treball, que s’allargarà fins al diumenge 14 de juliol, neix de la voluntat de l’Ajuntament d’implicar la ciutadania, concretament els joves, en el coneixement i la recuperació del Castell de l’Eramprunyà, han informat fonts municipals.

Al mateix temps, “els facilita un entorn adient perquè s’impliquin en les tasques de revalorització i de difusió d’un element patrimonial comú”, han completat.

El camp de treball també els permet aprofundir en el coneixement històric del Castell d’Eramprunyà, cosa que contribueix a la seva formació i educació en valors de respecte i defensa del patrimoni comú.

L’alcalde de la ciutat, Joaquín Balsera, ha explicat que “han conegut el Parc Arqueològic Mines de Gavà, el Refugi antiaeri de la Rambla, el Museu i també el nostre entorn, cosa que els permet aprofundir en la seva possible vocació per estudiar història o arqueologia.

“Crec que és una magnífica manera de passar quinze dies de vacances, treballant, implicats en un aspecte capdal per a nosaltres com és la recuperació del Castell”, ha afegit.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix