Signatures contra la situació del ‘túnel de la vergonya’

Imprimeix

Change.org és una plataforma d’internet que permet fer processos de recollida de signatures de forma virtual i que, per tant, permet també la seva difusió per la xarxa aconseguint així una major cobertura territorial i, alhora, una major incidència de la demanda que es fa. Change.org

Des de l’Ajuntament, han indicat que, per tal que aquesta iniciativa tingui més força, “és important que totes les persones que hi signin distribueixin la petició entre tots els seus contactes, ja sigui mitjançant el correu electrònic com les xarxes socials Facebook i Twitter”.

Llarg episodi

L’Ajuntament de Vallirana està preocupat per la perspectiva que està prenent la construcció de la variant davant la publicació dels Pressupostos de l’Estat i la “manca de resposta” per part del Ministeri de Foment.

Així, el Consistori ha fet una crida a la ciutadania perquè es manifesti com a mesura de pressió per tal que el govern espanyol reprengui les obres de construcció de la variant de la N-340 al seu pas per la localitat.

El que ja es comença a conèixer com els túnels de la vergonya està acabant amb la paciència de l’Ajuntament i de la ciutadania de Vallirana.

Només 2 km

L’obra, de només dos quilòmetres, continua aturada amb els túnels a mig construir, després d’un procés que ja s’acosta al 25 anys d’història.

El primer pas és decidir les accions que, sota la campanya Cooperem per la Variant, el Consistori recollirà propostes dels ciutadans.

Via sense peatge

La infraestructura contribuirà a descongestionar el nucli urbà de vehicles, sobretot camions, que circulen per aquesta via, l'única que comunica Barcelona i Tarragona sense haver de pagar peatge.

Redacció | Foto: Arxiu