Una nit amb els ratpenats de les Coves del Salnitre

Imprimeix

'Bat Night'

La proposta es troba emmarcada dins del programa d’activitats que es duu a terme arreu d’Europa entorn al que es coneix com a la Bat Night. Els assistents a les visites podran participar-hi a partir de les 21.30 h d’un recorregut que finalitzarà a les 22.45 hores.

30 espècies diferents

A Catalunya hi ha una trentena d’espècies diferents, i a les Coves del Salnitre hi habitava històricament una nombrosa colònia de ratpenats ferradura, una de les espècies de majors dimensions de les que es poden trobar a la península, han assegurat fonts municipals.

Sensibilització

A més, aquest cicle d’activitats vol “ser una via de sensibilització per a tothom sobre la importància de preservar les espècies protegides i que estan en regressió, com els ratpenats, sense deixar de banda la importància de lluitar contra el canvi climàtic i l’escalfament de la Terra”, han afegit les citades fonts.

Places limitades

Des de l’organització, recomanen portar calçat i roba còmode així com llanternes o frontals. Les inscripcions, amb places limitades, poden realitzar-se a l’Oficina de Turisme —93 777 90 76— als preus habituals de l’entrada al recinte.

Redacció | Foto: Arxiu