Víctor Valdés: “Em considero fill de Gavà"

Imprimeix

Valdés, que ha manifestat la seva intenció de continuar amb aquest projecte l’any vinent, va explicar que se sent “il·lusionat de poder implicar-me personalment en ajudar a la gent de la meva ciutat i, sobretot, als nens”. El jugador va manifestar que aquest era una dia “molt especial i emocionant perquè puc tenir contacte personal amb els nens”.

L’alcalde va “agrair l’esperit, l’esforç i la implicació real de Valdés vers Gavà fent aquesta col·laboració amb questa beca i pel seu compromís de continuar amb aquest projecte el 2014”.

Infància gavanenca

Durant l’acte, Valdés va recordar la seva infantesa a Gavà, “on m’hi vaig criar fins els 8 anys. Recordo que anava a jugar a can Sellarès i després, quan ja estava a la Masia, venia a passar els caps de setmana a casa de la meva àvia”.

L’encara porter del Barça va explicar que “va ser el meu pare qui em va encomanar la passió pel futbol i gràcies al treball, la il·lusió i sobretot a la sort de coincidir amb persones com l’Oriol Tort, que als 10 anys es va fixar amb mi, vaig ingressar al Barça”.

Valdés, una vegada més va expressar el seu orgull gavanenc. “Em considero fill de Gavà. La meva família sempre ha estat aquí i és la meva ciutat, per això la vaig triar per veure-hi créixer els meus fills”, va dir.

Adéu al Barça

Valdés, qui no va avançar res sobre el seu futur esportiu, sí que va valorar la temporada, afirmant que “tot i que no ha estat de 10, sí ha estat positiva perquè hem guanyat una lliga molt difícil a la qual els jugadors donem molt de valor”.

R. | Foto: Ajuntament Gavà