Esplugues de Llobregat: Arriba la nit més misteriosa del calendari

Imprimeix

Fonts de l’Ajuntament d'Esplugues han informat a aquest mitjà que "les espurnes dels Boiets Esquitxafocs i el Toc de Foc de la Bòbila encendran l'acte més esperat" de les Festes de Primavera -a les nou del vespre- seguit del correfoc per adults amb Boc de Biterna, que enfi·larà pel carrer Església fins al carrer Montserrat. Després, l’acció s’endinsarà als jardins de Can Tinturé.

Allà estaran esperant els números, les runes celtes i les tarotistes, per a revelar els designis que a qualsevol esperen en el futur.

Portes obertes

Com en més de 40 països d'Europa, les portes del els museus de la ciutat també estaran obertes a tothom en la Nit dels Museus.

A més, el Museu Can Tinturé compleix 10 anys i ho celebrés amb tots vosaltres projectant el videomapping

Rajoles ‘vives’

La màgia de les rajoles, en què els rajoles de mostra exposats al museu, gràcies a un efecte òptic ple de color. Estan previstes dues passades de cinc minuts (23 i 23.30 hores) de La màgia de les rajoles, en què aquestes cobraran vida i construiran sanefes sobre la façana  de l’equipament municipal.

I, al museu veí de La Rajoleta, antiga fàbrica Pujol i Bausis, uns personatges ressuscitats del passat apareixeran de manera inesperada, han avançat fonts de l’organització de l’event.

Concerts gratuits

La banda sonora d'aquest escenari misteriós la posaran -a la plaça Pare Miquel a partir de les 22.30 hores-  la música en directe "d’estil celta" -evocació al món de llegendes-  i Els Tranquils (des d’Espluga Viva, prometen “ball i festa”), amb servei de bar.

A més, al parc de les Tres Esplugues, Boc de Biterna arrencaran el seu concert a les 23.30 hores.

Redacció | Foto: Arxiu