Castelldefels es proposa explicar Europa en 15 dies

Imprimeix

Així es com celebra la localitat costanera la Setmana Europea 2013 (Any de la Ciutadania), un seguit d’activitats per tal de mirar d’explicar l’actual Europa en 15 dies.

A més de la citada exposició central, el programa d'activitats es completarà amb la película VOSE (francés) Nada que declarar, al Cinema Metropol, amb entrada gratuïta.

El programa també inclou el concert pel Dia d'Europa a càrrec del quartet Assai i la lectura del manifest del Dia d'Europa (9 de maig a partir de les 19 hores) a l'Espai Ramon Fernàndez Jurado de la Biblioteca Central de Castelldefels, han explicat fonts municipals.

Pràctiques a l’estranger

Una xerrada, Ciutadania europea a debat, es tracta de nosaltres, a càrrec de Joaquim Milan, dins el Café Tertulia de l'Associació de Gent Gran Casal Rafael Casanova, està prevista el 10 de maig al centre municipal Frederic Mompou.

També s'organitzarà, el 13 de maig a les 18 h, la xerrada 'Pràctiques a l'estranger, una porta s'obre al món laboral', al Casal de Joves (centre municipal Frederic Mompou).

R. | Foto: Arxiu