9.000 euros en aliments per als més afectats per la crisi

Imprimeix

De l’aportació econòmica, de 9.000 euros, es beneficiaran unes 100 famílies de Martorell a través d’un programa de suficiència alimentària en funcionament des del 2008, any d’inici de la crisi econòmica.

Les persones que vulguin acollir-se a aquest programa han d’adreçar-se prèviament al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament per tramitar la documentació necessària.

Creu Roja Baix Llobregat Nord gestiona l’adquisició i distribució dels aliments de productes bàsics a les persones derivades des de Serveis Socials. La distribució d’aliments es fa setmanalment.

L’alcalde de Martorell, Salvador Esteve, ha indicat que “des de Creu Roja Baix Llobregat Nord es fa una gran feina per atendre a la gent que més ho necessita i que, per desgràcia, darrerament n’hi ha cada cop més. Des de l'Ajuntament, col·laborem en l’ajuda alimentària a través de la Creu Roja i Càrites Diocesana".

Des de la Creu Roja Baix Llobregat Nord han explicat que “aquesta dotació ens ajuda a mantenir l’ajuda a la població i que arribarà a les famílies més necessitades. Valorem molt positivament el suport que tenim de l’Ajuntament perquè aquesta tasca que fem des de la Creu Roja és molt important per a la gent”.

Redacció | Foto: Ajuntament Martorell