La Cooperativa Agrícola del Prat torna a Alimentària

Imprimeix

En aquesta nova edició presenta elaborats de carxofes marinades i faves envasades al buit

La Cooperativa Agrícola del Prat repeteix a la fira Alimentària 2024 com expositora després de l’edició de 2022, per defensar la feina de la pagesia pratenca i posar en valor els productes que conreen. La Carxofa Prat serà la protagonista de l’estand de Cooperativa a la fira, remarcant el seu sabor únic, la seva qualitat i frescor i el fet de ser conreada al costat de Barcelona. Cap producte es conrea i es cull més a prop de la Fira Alimentària que la Carxofa Prat i les verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat. 

Xavi i Germán preparant lexpositor

Per la Cooperativa Agrícola del Prat ser presents en un certamen com aquest significa fer un pas més pel reconeixement de la feina i del producte de les famílies pageses del Prat que nodreixen Barcelona i la seva àrea metropolitana amb productes de qualitat durant tot l’any.

Carxofes Marinades Cooperativa Agrícola

Faves envasades al buit

Enguany la Cooperativa presenta com a novetat dos elaborats sota la marca Es-Impecfect Food: les carxofes marinades i les faves envasades al buit, tots dos productes fets en col·laboració amb la Fundació Espigoladors, una entitat compromesa amb la sostenibilitat i la justícia social que lluita contra el malbaratament alimentari. Al seu obrador, Es-Imperfect Food elabora patés vegetals, melmelades i cremes amb verdures de proximitat descartades del circuit comercial per ser imperfectes, per caigudes de preu o per excedents de producció. La Cooperativa vol afegir-se al compromís per donar una segona vida a aquests productes, i ja ofereix cremes de carxofa, porros, carabassa i carbassó, a més de patés de carxofa.

Des de dilluns 18 fins el dijous 21, quan clourà Alimentaria 2024, a l’estand de la Cooperativa Agrícola s’elaboraran cada dia plats amb #CarxofaPrat com a protagonista que el públic de la Fira podrà degustar, a càrrec dels cuiners de GASTROSHOWS.

Redacció / Fotos: Cooperativa Agrícola del Prat