Viladecans tindrà una nova residència pública per a la gent gran

Imprimeix

Els pressupostos de la Generalitat del 2024 inclouran la redacció del projecte d’un nou equipament d’allotjaments amb serveis 

Viladecans tindrà un nou equipament d’allotjaments amb serveis per a gent gran. Els pressupostos de la Generalitat del 2024 inclouran la redacció del projecte que doni resposta a la necessitat social del municipi, complementant l’oferta de l’actual Centre Social i Sanitari Frederica Montseny. L’equipament es podrà construir en uns terrenys municipals reservats per aquest efecte en l’avinguda del Mil·lenari que, quan els acords oportuns estiguin signats, l’Ajuntament de cedirà immediatament.

Terrenys Millenari 1

L’alcalde Carles Ruiz destaca “l’esperit de col·laboració que ha presidit el diàleg entre el conseller Carles Campuzano, i l’Ajuntament per desencallar el projecte d’ampliar els serveis públics d’atenció a la gent gran a Viladecans” i afegeix que “veiem amb satisfacció que l’actual equip de la conselleria de Drets Socials ha mostrat sensibilitat sobre les necessitats de la nostra ciutat, en un moment que només rebíem notícies de retallades de serveis. Esperem que després de la redacció del projecte vinguin més accions i el centre residencial públic per a la gent gran sigui aviat una realitat. La ciutat el necessita.”

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans