Suspeses les llicències de restauració i oci al centre de Castelldefels

Imprimeix

La mesura, per un període màxim d’un any, afecta locals de bars, restaurants, cafeteries, forns de pa amb degustació, restaurants musicals, entre altres

L’Ajuntament de Castelldefels ha decidit suspendre durant un màxim d’un any les tramitacions de llicències d’activitats de locals de restauració i oci al centre del municipi baixllobregatí.

centre castefa

Aquesta suspensió afecta les tramitacions que es trobin pendents de resolució i que no puguin entendre’s estimades per silenci administratiu; així com les que hagin caducat; i noves sol·licituds presentades per a l’autorització municipal d’obra d’eficació (nova planta, gran rehabilitació, reforma o rehabilitació amb canvi de l’ús principal de l’edifici, increment de volum o de sostre edificable). També se suspenen les comunicacions prèvies d’obres vinculades a les noves instal·lacions, ampliacions o modificacions de les activitats definides anteriorment, i/o les llicències o comunicacions d’activitats vinculades a la instal·lació o ampliació d’aquestes quan no requereixin l’execució prèvia d’obres.

Captura de pantalla 2024 02 26 a las 16.31.34

Es tracta d’una mesura feta amb el consens del Gremi d’Hostaleria de Castelldefels. El seu president, Manuel Ángel Ortíz, comenta que és una mesura que respon al fet que “el sector està demanant que es reguli i que hi hagi un control que garanteixi una hostaleria de qualitat, que doni bon servei i que asseguri una bona convivència amb la ciutadania.”

L’alcalde de Castelldefels, Manu Reyes, explica que "l'objectiu d'aquesta suspensió de llicències és poder equilibrar els serveis existents als diferents barris de la ciutat. Volem posar ordre i que els ciutadans d’algunes zones no pateixin una inexistència d'alguns usos comercials o serveis si s’està produint un excés d’oferta en altres categories comercials.”

Redacció / Fotos: Arxiu