Sant Boi promou el debat sobre l’economia feminista

Imprimeix
El Centre de Recursos i Documentació per a les Dones de Sant Boi de Llobregat ha programat 10 xerrades-debat per analitzar “el context econòmic, social i laboral de l'actualitat amb perspectiva de gènere”, han informat fonts municipals. El cicle arrenca aquest dilluns a Can Massallera i es perllongarà al llarg del 2013 amb una periodicitat mensual.

Les conferències aniran a càrrec de dones expertes en diferents aspectes de l'economia feminista. Els títols de la resta de sessions programades són: "Com ens afecta la reforma laboral a les dones?", "Gestionar el temps de vida-parlar de la gestió del temps, propostes i alternatives", "Prevenir la violència en l?àmbit laboral", "On som les dones al mercat laboral?: anàlisi i discriminacions", "Què hem de saber de les pensions?", "Servei domèstic, contractades i contractants", "La feminització de la pobresa", "Alternatives quotidianes a la crisi" i "Ha canviat la nostra vida quotidiana i laboral respecte a les nostres àvies?", segons les mateixes fonts.

La presentació anirà a càrrec de la tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania i regidora de Polítiques per a la Igualtat de Gènere i Nous Usos Socials del Temps, Lluïsa Moret i Sabidó. Tot seguit, la directora de la Fundació Maria Aurèlia Capmany, Aida Ruiz Franco, protagonitzarà la primera conferència del cicle, amb el títol "Valorem el treball de les dones. Entenem la crisi?".

Redacció | Foto: Arxiu