Els viladecanencs i viladecanenques ja esperen els Reis d’Orient

Imprimeix

La principal novetat d’enguany de la Cavalcada Reial serà tornar a repartir fins a una tona de caramels sense gluten des de les carrosses

Viladecans està preparat per a la visita anual dels Reis d’Orient, el moment més màgic l’any. El punt culminant de les festes nadalenques, com sempre, serà la Cavalcada Reial, que tornarà a treure al carrer la il·lusió dels nens i nenes per la Nit de Reis.

actes dagenda nadal 5 0

La principal novetat d’enguany, a més, és que tant Ses Majestats com els patges i petgesses reials tornaran a repartir fins a una tona de caramels sense gluten des de les seves carrosses, en un recorregut que repetirà el mateix trajecte de sempre començant des del Teatre Atrium. Només canvia el tram de la rambla Modolell, que es trasllada a l’avinguda de Francesc Macià. Les acadèmies de ball de la ciutat i la coordinadora d’entitats El Mamut de Viladecans, amb el Mamut i la Mamuteta, acompanyaran Ses Majestats durant la Cavalcada.

Captura de pantalla 2024 01 03 a las 19.24.28

Encantats amb l'experiència dels darrers anys, Ses Majestats tornaran a convertir Cúbic en el centre neuràlgic de la seva activitat en els dies previs a la Cavalcada. Un espectacle de llums làser de colors al davant d’Atrium amenitzarà l’espera, seguit d’un altre show a càrrec de la companyia internacional de hip-hop Brados Bros. Serà en aquest show on, a més, es faci entrega a l’alcalde Carles Ruiz de la clau màgica que obre totes les portes de la ciutat.

Redacció / Foto: Aj. Viladecans