Unes 18.000 persones van visitar la Fira Infantil de Nadal de Cornellà

Imprimeix

Va tornar a la Fira després de dos anys fent-se al Parc Esportiu Llobregat

La Fira Infantil de Nadal de Cornellà de Llobregat va tancar les seves portes i no tornarà fins desembre de 2024. Han estat catorze dies de diversió assegurada, de salts i esports pels més moguts, creativitats i manualitats pels que tenen més imaginació, karaoke pels més cantaries i atraccions infantils i ludoteca pels més petits. Van passar gairebé 17.900 persones pel recinte firal, un públic que ha posat en valor el fet que la Fira Infantil torni a la Fira de Cornellà, després de dues edicions fent-se en el Parc Esportiu Llobregat.

F.Infantil2023 9

Un any més, hem vist com els castells inflables vam ser la predilecció dels nens i nenes. També va ser tot un èxit els tallers, especialment el de pintures a l’oli i el joc de cartes Kawaii que van dur Wuxanos. Els llits elàstics i les atraccions típiques de fira també fou molt aclamades en aquesta trentena edició de la fira. La zona dedicada als esports i l’escac gegant també han estat un encert. Els més petits, han trobat el seu racó preferit a la ludoteca on han pogut gaudir de joc simbòlic, disfresses, circuits de cotxes, etc. Un altre dels al·licients d'aquesta edició ha estat la visita dels gossos policia, els dies 23 i 30 de desembre a càrrec de la Unitat Canina de la Policia Local de Cornellà. Grans i petits han pogut constatar com treballen aquests agents tan especials.

F.Infantil2023 10

Les entrades a la Fira Infantil de Nadal va ser per unitat familiar i només pagaven els nens i nenes d’entre 3 i 12 anys. Un cop més aquesta mesura va agradar als visitants que van veure en la fira un lloc on distreure els petits en plenes vacances escolars a preus assequibles. El públic també va valorar molt el fet que totes les activitats es van poder fer sense cap despesa addicional i que es podia sortir i tornar a entrar tantes vegades com cadascú volgués.

De les tres tipologies d’entrades, les més venudes van ser les que és per unitat familiar i dos menors, seguides de les que van permetre l’entrada d’adults amb tres menors i per últim, també molt venuda, però en menor mesura, l’entrada que va permetre l’accés al recinte d’adults amb un menor.

FiraInfantil 3

Pel que fa a la procedència dels visitants, comentar que molts nens i nenes són de Cornellà, però molts altres són de poblacions properes del Baix Llobregat, Àrea Metropolitana i de Barcelona mateix. Així, la fira s’acomiada amb un bon sabor de boca i amb la mirada posada ja en la propera edició que arribarà el desembre de 2024.

Redacció / Fotos: Procornellà