L’Ajuntament de Sant Vicenç edita un calendari amb entitats

Imprimeix

La publicació, que ja es pot consultar en línia, s’ha començat a distribuir per les cases del municipi

Sant Vicenç dels Horts compta amb un calendari 2024 molt especial, ja que el protagonitzen les entitats de la ciutat que treballen per la Justícia Global i els Drets Civils, i es distribueixen en els dotze mesos de l’any en el següent ordre: Fundació Iris, Fundació Maria Auxiliadora, Taller de Solidaritat, Fundació Bayt al-Thaqafa, Creu Roja, Associació Yokkuté per Gàmbia i el Senegal, Sant Vicenç dels Horts amb el Sàhara, Bombers Voluntaris SVH, Fundació Solidança, Cehda, Fundació Trab.or Centre Diari Sant Josep, i Càritas. Cada mes mostra els dies festius generals i locals, les festes majors, dies internacionals destacats, i actes que tenen lloc al municipi. La publicació també disposa d’informació pràctica, com els telèfons dels serveis públics i d’equipaments municipals.

Captura de pantalla 2023 12 30 a las 16.50.50

Captura de pantalla 2023 12 30 a las 16.52.15

 “Totes elles contribueixen a millorar el món, ja sigui amb acció directa als nostres barris o a milers de quilòmetres de distància, on porten el batec solidari del millor Sant Vicenç dels Horts”, expressa l’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, a l’escrit de benvinguda del calendari.

Captura de pantalla 2023 12 30 a las 16.52.49

Captura de pantalla 2023 12 30 a las 16.53.30

Les entitats solidàries vicentines treballen valors com l’empatia, la igualtat de gènere, la lluita contra les discriminacions i la cura del medi ambient. A cada mes es pot trobar una imatge representativa de cadascuna, acompanyada d’una petita descripció de la seva tasca, i amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que més treballa. La consecució dels objectius globals de les Nacions Unides està present tant a la portada com a la contraportada d’aquest instrument de consulta. L’alcalde anima a “a redescobrir les entitats que protagonitzen aquestes pàgines, enriquir-les amb la vostra participació i aprofitar les oportunitats que tenim cada dia per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible, que busquen fer del planeta un lloc millor per a tothom.”

El calendari 2024 de Sant Vicenç dels Horts ja s’ha començat a distribuir per les cases del municipi a finals d’aquest mes de desembre. El format, gran i apaïsat, està pensat perquè es pugui penjar a la paret i permeti fer anotacions a sobre.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts