Ferrocarrils s’adapta a les festes de Nadal i de Cap d’Any

Imprimeix

La vigília de Nadal el servei de trens finalitzarà a les 23.00 h, el dia de Nadal els trens circularan fins a les 02.00 h, i per Cap d'Any els trens funcionaran durant tota la nit a L8 (Molí Nou)

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modificarà els horaris de finalització del servei les nits de Nadal i de Cap d'Any. D'aquesta manera, el servei de trens s'ajustarà a les característiques especials d'aquestes dates i a les necessitats de les persones usuàries amb l'objectiu de fomentar l'ús del transport públic i una mobilitat sostenible.

GBuVmVvWQAMWaaa

Així, el diumenge 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens de Ferrocarrils finalitzarà a les 23.00 h a totes les línies. El dia de Nadal els trens circularan fins a les 02.00 h mentre que per Sant Esteve ho faran fins a les 00.00 h.

D’altra banda, com és habitual, FGC oferirà servei ininterromput la nit de Cap d'Any. A la línia Llobregat-Anoia, la freqüència de pas de la línia L8 (Molí Nou-Ciutat Cooperativa) serà d'un tren cada 20 minuts.

GBxQa7NXQAAC9yg

Les característiques del servei que oferirà Ferrocarrils durant Nadal es poden consultar a www.fgc.cat, al cercador web i de l'aplicació per a mòbils d'FGC, i a les vitrines informatives de les estacions, així com al telèfon d'atenció al client 012.

Redacció / Fotos: FGC