Denuncien la supressió de l’activitat aquàtica a nens discapacitats a Gavà

Imprimeix

El grup municipal VOX, que reclama a l’alcaldessa Gemma Badia una solució, va participar en una manifestació de protesta convocada pels pares

VOX-Gavà ha reclamat a l'alcaldessa de la ciutat, Gemma Badia, que reprengui l'activitat aquàtica que l'Ajuntament ha suprimit a un grup de famílies amb nens amb discapacitat, segons un comunicat del grup municipal. VOX critica que un ajuntament que “presumeix de ser inclusiu no trobi una solució per a una situació” que qualifiquen de “vergonyosa”.

PHOTO 2023 12 05 08 29 15

El portaveu de VOX Gavà, Marc Cívico, que diumenge passat va participar de la protesta convocada pels pares, denúncia a més que, segons les famílies, "el govern socialista menteixi", ja que al febrer d'enguany ja s'havia compromès a trobar una solució per a setembre que mai ha arribat, segons Cívico.

mani 2

Es tracta d'un col·lectiu de set famílies que s'han quedat sense l'activitat de piscina de la qual havien pogut gaudir durant nou anys. Una activitat fonamental per al desenvolupament dels menors i que implica una gran ajuda per als pares.

Cívico subratlla que el govern va argumentar la decisió de deixar-los sense l'activitat sobre la base d'uns informes i una normativa l'existència de la qual ha estat negada posteriorment per la regidora de Serveis Socials, Cristina Agustí, en resposta a una pregunta de VOX.

Redacció / Fotos: VOX-Gavà