Sant Boi posarà en marxa el gener una ràdio comunitària

Imprimeix

La Fundació Marianao ha engegat aquest projecte online i vol obrir a tothom que hi estigui interessat la possibilitat d’enviar propostes de pòdcasts que en puguin formar part

La Fundació Marianao engega aquest proper mes de gener un nou projecte de ràdio comunitària a Sant Boi de Llobregat: La Bastida. Es tracta d’un espai per a la producció de pòdcasts i altres formes de contingut audiovisual on la comunitat és la protagonista. 

musica en la radio

La ràdio busca obrir els seus micròfons per donar veu als petits, joves, adults i grans del barri i la ciutat. Un espai comunitari i obert a tothom per a la formació, creació i difusió de continguts que “contribueixin a fer de Sant Boi de Llobregat una comunitat organitzada, cohesionada i inclusiva i amb una ciutadania crítica i compromesa”, segons expliquen des de l’entitat.

Què busquen?

Què ofereixen?

Data límit per enviar les propostes: divendres 22 de desembre. Per a qualsevol informació cal enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Redacció / Fotos: Arxiu