La urbanització Contraselva estarà protegida contra els incendis forestals

Imprimeix

El projecte executiu de la Diputació de Barcelona, per obrir franja en aquesta zona de Sant Vicenç dels Horts, abasta una superfície de 2,25 hectàrees, una amplada mínima de 25 metres, i un pressupost d'obertura de 21.600 euros

El diputat adjunt d'Espais Naturals i Infraestructura Verda, Jordi Fàbrega, va lliurar a l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts el projecte executiu per obrir la franja de protecció contra incendis forestals al nucli de la Contraselva, situat a menys de 500 metres de terreny forestal.

01 DSC0272 scaled

F I31jFXsAAHKFI

El treball, redactat per la Diputació de Barcelona, estableix les actuacions a realitzar per obrir aquest espai de protecció, que tindrà una amplada mínima de 25 metres. La zona, de baixa combustibilitat, ha d'estar lliure de vegetació seca, amb l'estrat arbori i arbustiu aclarit, amb el sotabosc estassat i sense continuïtat entre capçades. La franja de la Contraselva abasta una superfície de 2,25 hectàrees amb un pressupost d'obertura de 21.600 euros. El projecte facilita la contractació dels treballs a l'ajuntament i li permet accedir a les línies de finançament específiques que la Diputació de Barcelona posa a disposició dels municipis anualment.

Redacció / Foto: Aj. Sant Vicenç dels Horts-Diputació Barcelona