Sant Vicenç dels Horts intensifica la campanya “No soc jo, ets tu”

Imprimeix

Les agents cíviques senyalen amb pintura biodegradable els llocs més conflictius per subratllar que els animals no són els responsables amb l’objectiu de promoure el civisme i reduir els excrements de gossos a la via pública

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts implementa la segona fase de la campanya iniciada al maig per promoure el civisme i reduir els excrements de gossos a la via pública. Des del mes de novembre, les agents cíviques marquen les zones més conflictives amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania per reduir la presència de deposicions al carrer. Així, quan les agents cíviques detecten un lloc del carrer on les persones no han recollit els excrements, pinten a terra la silueta d’un gos amb esprai biodegradable, acompanyada del missatge “No soc jo, ets tu”, posant el focus en la responsabilitat de les persones.

WhatsApp Image 2023 11 03 at 13.13.47 4

Per amplificar la visibilitat de la campanya, s’han tornat a col·locar banderoles en zones identificades com a problemàtiques, s’ha distribuït la cartelleria informativa en edificis i panells municipals, i es difondran a les xarxes socials municipals tant els cartells de la campanya com les fotografies de les agents cíviques marcant els punts a terra. El servei de transport públic també s’ha sumat a la iniciativa, ja que el bus urbà ha estat vinilat amb la imatge de la campanya.

WhatsApp Image 2023 11 03 at 13.12.44 1

La regidora de Participació, Civisme i Convivència, Paqui Capellades, ha explicat que aquesta campanya “busca no només atacar el problema des d’una perspectiva pràctica, sinó també educativa, fomentant una convivència més cívica i una tinença responsable de mascotes.”

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts