Torna el festival Estels per la Pau a Castelldefels

Imprimeix

L'esdeveniment, que arriba a la desena edició, es realitzarà de 10 a 18 h en la plaça de les Palmeres amb diferents activitats entorn de la reflexió sobre la Pau i els drets de la infància

La Fundació Comparte, en el marc de les jornades de Pau i Solidaritat afavorides per l’Ajuntament de Castelldefels, celebrarà la desena edició d’Estels per la Pau, que tindrà lloc diumenge que ve 15 d'octubre.

estelets 0

Aquest esdeveniment de sensibilització, participació ciutadana i denúncia social està enfocat a promoure els drets fonamentals de la infància. Al llarg de la jornada, s'oferirà a les famílies un espai de solidaritat des del qual alçar la veu en favor de la pau global, fomentar la comprensió entre pobles, advocar per la justícia social i promoure el diàleg com a pilar per a una convivència harmoniosa. Des de les deu del matí fins a les sis de la tarda, la platja castelldefelenca s'omplirà d'activitats, des de volades majestuoses d’estels gegants fins a tallers infantils perquè els més petits creïn els seus propis estels. La música, els inflables, el maquillatge infantil, el teatre, la zumba, contacontes i moltes altres sorpreses completaran l'experiència. En un espai especialment condicionat de 500m2, les famílies tindran accés a una àmplia varietat d'activitats dissenyades pensant en els més petits. A més, s'habilitarà una àrea informativa on els assistents podran conèixer més sobre l'encomiable labor de la Fundació Comparte.

Captura de pantalla 2023 10 13 a las 9.25.28

El propòsit d'aquest festival, igual que les Jornades de Pau i Solidaritat d'aquest 2023, és conscienciar a les famílies i als nens sobre la importància d'impulsar, des d'una perspectiva de pau, la consecució dels objectius de desenvolupament sostenible de l'agenda 2030.

Redacció / Fotos: Arxiu