La desfilada de moda #08750 de Molins aposta per la diversitat

Imprimeix

La tercera edició comptarà amb la participació de dues models cegues filiades a l’ONCE

La plaça del Palau de Molins de Rei acollirà, el pròxim 6 d’octubre i per tercer any, la desfilada de moda #08750. Enguany, la desfilada tindrà la participació de dues models molt especials: Montse Benítez i Pepi Carreta, afiliades a l’ONCE i usuàries de bastó blanc i gos guia, respectivament, que demostraran que la moda i la passarel·la també poden ser espais accessibles i inclusius per a tots i totes.

20191004 dan costa 08750 017

“Fa anys vaig participar en una activitat similar, però en aquella època tenia uns quinze anys, ara en faré 61, així que m’ho prenc com una experiència nova i molt il·lusionant”, explica Pepi Carreta. Per la seva part, Montse Benítez assegura que ”tinc moltes ganes de sentir-me com una Top Model amb la roba i sabates que em deixaran. De moment no estic nerviosa, ja que estic acostumada a actuar en públic perquè formo part d’una companyia de teatre, però quan s’apropi més el dia segur que m’hi poso". D’altra banda, la presidenta de l’ONCE, Gemma Badia, ha diit durant la presentació de la desfilada que “estem molt contents amb aquesta iniciativa i amb la col·laboració de les dues afiliades de l’ONCE, fent d’aquesta passarel·la un lloc més inclusiu, demostrant que tots podem formar-ne part.”

L’objectiu de la desfilada de moda #08750, organitzada per la Unió de Botiguers de Molins de Rei, és potenciar i posar en valor la marca ‘Molins de Rei Centre de Comerç’, i projectar una imatge de qualitat i de prestigi del comerç local. A més, en aquesta tercera edició, es vol demostrar al públic assistent que la indústria de la moda també pot trencar amb els canons preestablerts i ser un espai on tots i totes ens sentim representats.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei