ERC reclama solucions pel col·lapse viari a Gavà Mar

Imprimeix

Segons els republicans s’ha agreujat aquest estiu causant un gran problema de trànsit i perjudicant els veïns

Segons afirma el grup municipal d’ERC, el barri Gavà Mar pateix habitualment un important col·lapse viari. Un problema de trànsit que s’ha agreujat amb l’arribada de l’estiu.

Per diverses raons, especialment pel fet que als municipis propers a la zona de platja es fa pagar zona blava i/o verda, molta gent de diversos indrets opta per venir al nostre municipi per gaudir de la platja. El problema és que és molta la gent que hi ve i, sobretot, que ho fa amb vehicle propi, en molts casos sense optar per venir en transport públic (o aparcar a la zona industrial i agafar el Gavàbus fins a la platja)”, segons expliquen els republicans.

Captura de pantalla 2023 09 27 a las 12.04.36

“És habitual i pràcticament durant tot el dia, que els carrers del barri acabin col·lapsats: molts cotxes que donen voltes i/o romanen parats en qualsevol raconet buscant aparcament, les sortides i entrades a l'autovia amb cues,... que acaben impedint als veïns accedir amb cotxe als seus habitatges, amés de l'augment de pol·lució que suposen tants cotxes al barri”, afegeixen.

Des d'ERC-Gavà demana una solució a l’equip actual de govern encapçalat per la seva alcaldessa Gemma Badia. No és normal acceptar que qualsevol barri -sigui quin sigui- acabi col·lapsat fins al punt que seria problemàtic que hi accedissin els serveis d'emergència en cas que fos necessari”, afirmen.

ec7824b0 5e22 5e16 ccd4 b5f6512a7124

Per tot això, des d'ERC es proposarà al pròxim Ple s'emprenguin les mesures necessàries i consensuades amb el veïnat per tal que no es repeteixi aquesta situació els propers anys i, en tot cas, potenciar que qui vulgui venir a la platja utilitzi el transport públic. “Així mateix, també preguntarem quina és l'estat de la platja de Gavà després de les aportacions de sorra d'enguany i del temporal Patrícia”, indica ERC.

Redacció / Fotos: Google Maps-ERC