El Forn Massana, finalista del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023

Imprimeix

La fleca de Cornellà de Llobregat espera quedar primera després d'optar al guardó diverses vegades

La Fleca i Pastisseria E. Valls (Anna Valls, Sabadell), Forn del Passeig (Miquel Guich, Barcelona), Forn Massana (Francesc Massana, Cornellà de Llobregat), Forn Mistral (Andreu Bertran, Barcelona) i Forn Pastisseria Gil (Gerard Gil, Barcelona), són les cinc fleques que s’han classificat per la final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023, que tindrà lloc al Teatre Ateneu de Tàrrega el pròxim 30 de setembre, en un acte obert al públic.

Captura de pantalla 2023 09 27 a las 8.55.48

Entre els cinc finalistes hi ha el guanyador del Concurs de l’any 2016 (Forn del Passeig) i l’any 2109 (Forn Mistral), i dues fleques que ja han estat finalistes més d’una vegada (Fleca i Pastisseria E. Valls i Forn Massana). El Forn Pastisseria Gil és la primera vegada que es classifica per la final del Concurs que convoca el Consell Regulador de la IGP entre les seves fleques adscrites. 

Captura de pantalla 2023 09 26 a las 16.34.03

El Concurs que convoca el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català va celebrar la seva eliminatòria prèvia a l’Escola de Flequers Andreu Llargués amb la participació de vint-i-set fleques. El/la guanyador/a de la final s’emportarà una placa acreditativa i un premi en metàl·lic de 2.000 euros. 

Redacció / Fotos: Google Maps-CRIGP