Tres de cada 10 veïns de Sant Joan Despí estan inscrits als poliesportius

Imprimeix

La xifra d’aficionats a l’esport de la localitat del Baix Llobregat puja fins al 37,6% si se li afegeixen les persones que fan ús habituals d’aquestes instal·lacions en cursos i programes, com gimnàstica terapèutica per a adults o natació escolar.

Sant Joan Despí, que té dos poliesportius públics, és una de les poblacions amb més metres quadrats d’espai de pràctica esportiva per habitant i més oferta d’activitats.

Així ho estableix l’estudi de la Diputació, que incorpora la dada d’usuaris dels complexos esportius municipals com un element bàsic de coneixement dels hàbits de la pràctica esportiva de les persones que viuen a la província de Barcelona.

Fonts municipals han explicat que la destacada utilització dels serveis esportius municipals “està basada en una molt bona relació de qualitat-preu”.

Matrícula gratuïta al febrer i el març

'A l’hivern fes esport. No et quedis a casa' és el nom d’una nova campanya engegada per l’Ajuntament de Sant Joan Despí per tal d’atreure més abonats als poliesportius. Així, durant els mesos de febrer i març la matrícula als poliesportius serà gratuïta per a totes les inscripcions que es facin.

Des de l’Ajuntament han explicat que els dos poliesportius sumen més de 200 classes dirigides i compten amb instal·lacions de primer nivell on es pot practicar un ampli ventall d’activitats esportives en espai aquàtic, sales de fitness o pistes de pàdel, entre d’altres.

Redacció | Foto: Arxiu