Sant Feliu ja està connectat amb les platges del litoral i l’aeroport

Imprimeix

La parada de la línia L77, origen i final de trajecte al municipi, va entrar en funcionament el passat dilluns 24 de juliol

Sant Feliu de Llobregat ja té connexió per autobús amb la platja de Gavà i l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat. La parada de la línia L77 de Sant Feliu, origen i final de trajecte, va entrar en funcionament el passat dilluns 24 de juliol. L'arribada del bus L77 al municipi suposa disposar d'un servei de transport públic que connecta el municipi amb la instal·lació aeroportuària i amb les platges del litoral, una fita llargament esperada que es va concretar en els primers dies del nou govern. Durant aquest mes de juliol es van enllestir els treballs d'adequació de la nova parada, on també regula la línia L10. El recorregut actual de l'L77 abraça els municipis de Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Cornellà, Sant Boi, El Prat i Gavà.

21b5d2aa 6fed 429c 9a8c 170dbe1540ba alta libre aspect ratio default 0

Aquest divendres 28 de juliol, a les 12 hores, tindrà lloc un acte per donar a conèixer el nou servei de bus interurbà que connecta Sant Feliu de Llobregat amb l'aeroport i amb l'accés a les platges del litoral del Baix Llobregat. L'acte se celebrarà a la parada de la línia L77, ubicada al carrer de Jaume Balmes, al límit amb el municipi de Sant Just Desvern, amb la presència d'autoritats locals i metropolitanes.

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu de Llobregat