En marxa les obres d'ampliació del CAP Montclar de Sant Boi

Imprimeix

El centre sanitari guanyarà vuit noves consultes que milloraran l’atenció a la ciutadania fins que es construeixi el nou CAP previst al municipi

El Departament de Salut ha començat els treballs per ampliar el Centre d’Atenció Primària Montclar, a Sant Boi de Llobregat, una actuació que permetrà guanyar 235 metres quadrats d’espai assistencial, incrementant la capacitat del centre i millorant l’atenció a la ciutadania.

El CAP creixerà amb vuit noves consultes i les corresponents sales d’espera, que es destinaran a consultes de medicina de família i infermeria. Aquesta actuació esponjarà el centre fins que es construeixi el nou CAP previst al barri de Marianao, que serà el cinquè del municipi i que es troba en fase de licitació de projecte. L’ampliació, doncs, dona resposta a la necessitat immediata de comptar amb més espai, que s’ha aguditzat amb la incorporació de nous professionals després de la pandèmia, com són el referent de benestar emocional, el dietista-nutricionista o el fisioterapeuta, entre d’altres.

F1eL25mXgAAAmbK

L’ampliació es durà a terme mitjançant un mòdul industrialitzat que estarà connectat amb l’edifici principal i que s’instal·larà a la zona posterior del CAP. El seu disseny combina funcionalitat i confort, compta amb tots els subministraments necessaris, climatització i llum natural a tots els espais. Les obres s'enllestiran a finals d’aquest any i suposen una inversió de 350.000 euros finançats pel Servei Català de la Salut a través dels Fons Europeus REACT-EU.

Redacció / Fotos: Dep. Salut-Aj. Sant Boi