Es construiran quaranta habitatges a Cornellà amb fonts NextGenerationEU

Imprimeix

Es faran a través de diferents fórmules de col·laboració publicoprivada i seran energèticament eficients destinats al lloguer social i assequible

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha signat diversos acords amb la Generalitat de Catalunya, amb tretze municipis catalans i amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per a finançar la construcció de 761 habitatges en edificis energèticament eficients destinades al lloguer social i assequible. 

Mitma aportarà 17,2 milions d'euros dels 120,4 milions d'euros pressupostats per a l'execució d'aquests projectes, dividits en vint-i-quatre actuacions, amb càrrec als fons NextGenerationEU, en el marc del Pla de Recuperació Transformació i Resiliència (PRTR).

606952591

Els acords recullen ajudes per a la promoció d'habitatges en lloguer social en catorze municipis de la comunitat autònoma (als tretze esmentats se suma Barcelona, a través de l’AMB). Els projectes es duran a terme pels seus respectius Ajuntaments o empreses municipals d'habitatge, a més de l’AMB. Cornellà de Llobregat és un dels municipis on es faran quaranta habitatges a través de diferents fórmules de col·laboració publicoprivada.

Redacció / Fotos: Arxiu