Gavà projecta una nova comissaria de la Policia Local

Imprimeix

El projecte ocuparà l’espai que en principi estava destinat, com a casal cívic, a l’AAVV Diagonal-Balmes-Les Bòbiles.

Tot i que en un principi les noves instal·lacions estaven contemplades en un edifici de nova construcció que s’havia d’aixecar en un dels solars d’equipaments reservat al nou barri de can Ribes, el govern municipal ha decidit canviar el plantejament i ubicar-les en un edifici ja existent.

Aquest nou plantejament permetrà, segons ha explicat Balsera, “per una banda, abaratir-ne els costos, perquè no cal fer una construcció nova sinó vestir una estructura ja existent, i, per altra, accelerar el trasllat”.

El projecte, redactat pels serveis tècnics d’Urbanisme de l’Ajuntament, vol el condicionalment de part dels locals situats en la planta baixa de l’edifici d’habitatges dotacionals del carrer de la Llenya, al barri de les Bòbiles. Es tracta d’uns locals que la Fundació Família i Benestar Social, encarregada de la construcció i gestió dels habitatges, ha lliurat en dret d’ús a l’Ajuntament, en contraprestació per la concessió del dret de superfície que regula la construcció i ús de l’edifici, han subratllat fonts municipals.

La nova seu de la Policia Municipal ocuparà una part d’aquests locals, mentre que l’altra es preveu destinar a  la construcció d’una nova escola bressol. Balsera ha criticat “les falses afirmacions que ens acusen d’abandonar aquest projecte. La llar d’infants segueix vigent i es farà en l’altre equipament. El que farem nosaltres és buscar un operador per poder-lo tirar endavant des d’un punt de vista de servei públic”.

Fonts municipals han explicat que la nova comissaria comptarà amb "tots els avenços" per millorar els serveis i de seguretat ciutadana.

R. | Foto: Ajuntament de Gavà